VUUR

VUUR                                                                                                                                                            

Twee heel bijzondere stemmen, twee uiterst muzikale soulmates.            old lovers

Vuur is een concert van twee solisten die de mooiste bezielde singer songwriter liedjes samen zingen. Gepassioneerde liedjes van zichzelf worden verbonden aan liedjes met een ziel van o.a FleetwoodMac, the Beatles en Sting. Margriet Eshuijs en Maarten Peters geven die liedjes hun glans terug en spelen met vuur door ze op een totaal eigen wijze te vertolken. Margriet Eshuijs en Maarten Peters groeiden op met deze inspirerende muziek en Maarten schrijft tot op de dag van vandaag singer songwriter liedjes die ergens over “moeten” gaan. Zijn liedjes worden juist daarom ook gezongen door grote artiesten als Liesbeth List, Rob de Nijs en Margriet Eshuijs. Maarten heeft prachtige verhalen en Margriet is een meester in het vertellen van korte en verrassende anekdotes.  Maarten Peters is een entertainer die iedereen verrast in het theater concert the Best of Britain en zijn solo voorstelling rond zijn liederen cyclus “ Bevroren tranen”. Daarnaast is hij een veelzijdig componist voor vele Nederlandse artiesten en schrijft hij inspirerende liedjes voor goede doelen zoals de 4 mei herdenking, stichting Hoofdzaak en Alpe d’Huzes.